Home/Ons Team

Ons Team

Wie zijn wij?

sevda_abc

 

Naam: Sevda Bilici

Functie: Eigenaar

Telefoonnummer: 010- 7142408

E-mail: sevda@bureauabc.nl

 

Vanuit de visie dat iedereen in staat is om te kunnen werken ongeacht leeftijd of beperking heb ik in januari 2008 het initiatief genomen om een langgekoesterde droom te verwezenlijken, een eigen bedrijf beginnen.

Tijdens mijn studiejaren kreeg ik in 1997 de mogelijkheid om stage te lopen voor Price Waterhouse Coopers, waar ik vooral ervaring heb kunnen opdoen op financieel vlak. Mijn eerste echte baan begon in 1999 bij Adecco Uitzendorganisatie, waar ik als intercedent op zoek ging naar de juiste match tussen werkgever en werkzoekende.

Na een carrière bij Adecco ben ik mij vooral gaan richten op de persoonlijk ontwikkelingskant van de mensen. Als re-integratieconsulent bij Alexander Calder heb ik vanaf 2004 ruime ervaring kunnen opdoen in het begeleiden, motiveren en activeren van langdurig werklozen en arbeidsgehandicapten.

“Met elke baan kwam ik weer een stap dichter bij wat ik werkelijk voelde en wilde, een goede verstandhouding tussen zaken doen en op de juiste en menselijke manier met cliënten omgaan”

Door geen standaardpakketten aan te bieden maar maatwerk te leveren heeft Bureau ABC zich ontwikkelt tot een prettige samenwerkingspartners voor UWV’s en diverse gemeenten.

Arzu_abc

 

Naam: Arzu Bilici

Functie: Mede-oprichter

Telefoonnummer: 010- 7142408

E-mail: arzu@bureauabc.nl

 

In 2008 heb ik samen met mijn zus Sevda Bureau ABC opgezet, sindsdien werk ik als re-integratie consulent bij Bureau ABC. Doordat mijn drijfveer bij de mensen ligt, vooral waarom en wat mensen beweegt ben ik in 2011 gestart met de studie Human Resource Management aan de Hogeschool te Rotterdam. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeer scriptie.

Als re-integratie consulent begeleidt ik mensen bij hun herintreding op de arbeidsmarkt. In overleg met de cliënt geef ik vorm aan het plan op basis van de competenties, wensen en de beperkingen van de cliënt en zoek ik naar de mogelijkheden om iemands positie op de arbeidsmarkt te versterken door de juiste re integratie instrumenten in te zetten. Naast individuele gesprekken geef ik ook diverse workshops om de sollicitatieactiviteiten te vergroten.

Door mijn sociale houding geloof ik dat iedereen in staat is om zich in positieve zin te ontwikkelen en hun geluk te vinden in zijn of haar werkende leven.

Mijn empathisch vermogen zorgt ervoor dat ik een goed oog heb voor de menselijke verhoudingen. Mijn communicatieve vaardigheden dragen weer bij aan een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van de cliënt.

IMG_5932
Naam: Maaike van der Kaaij

Functie: Re- integratie consulent

Telefoonnummer: 010- 7142408

E-mail: maaike@bureauabc.nl

Begin 2014 ben ik afgestudeerd als Arbeid- en Organisatiepsycholoog. In de stageperiode bij Vitaal Mensenwerk (Bureau voor Arbeid & Organisatie en Klinische Psychologie) heb ik ervaring opgedaan in het voeren van begeleidende gesprekken en het diagnosticeren van cliënten met allerlei soorten klachten. Daarnaast heb ik assessments uitgevoerd en acquisitie gedaan om nieuwe klanten te werven. Aansluitend op mijn studie heb ik stage gelopen bij Randstad, waar ik kandidaten heb geworven en sollicitatiegesprekken heb gevoerd voor functies bij KPN.

Vanaf mei 2014 ben ik werkzaam bij Bureau ABC als re-integratieconsulent. Mijn doel is om samen met de cliënt inzicht te krijgen in de mogelijkheden en de huidige arbeidsmarkt. Een traject begint met een goed gesprek en helder plan. Zowel het voeren van individuele gesprekken, als het geven van workshops en groepsbijeenkomsten spreekt mij aan. Ik ga proactief, efficiënt en resultaatgericht te werk!

 

sandra_abc

Naam: Sandra Bhaggoe

Functie: Senior consultant / Arbeidsdeskundige

Telefoonnummer: 010- 7142408

E-mail: sandra@bureauabc.nl

 

Portfolio werkgevers: Arbeidsvoorziening, Capability BV, Transavia, Legato BV, Expertisewerk, Stichting B for You, Bureau ABC.

Mijn specialismen zijn loopbaancoaching volgens de methodiek van Hoogendijk. De methode staat bekend als een zeer inspirerende en gedegen methode voor loopbaanbegeleiding. Er wordt aandacht besteed aan de levensloop, persoonlijke voorwaarden voor zingeving en vitaliteit, bronnen van inspiratie, kwaliteiten en valkuilen. Middels oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan persoonlijke en professionele loopbaanvragen die helpen bij het maken van keuzes in loopbaan en leven.

Projectmatig werken en verantwoordelijk in alle facetten van werving en selectie tot aan uitstroom naar werk. Als interim leidinggevende bij stichting Nieuw Perspectief ook verantwoordelijk voor het aanvragen van subsidies, het financieel beleid en het ontwikkelen van het personeelsbeleid.

Benefits for Girls, een mentorprogramma waarbij meisjes in de leeftijdscategorie van 12-16 jaar met licht psychosociale problematiek gekoppeld worden aan een mentor, een vrouw tussen de 20-30 jaar. Het betreft een Empowermenttraject waar nauw wordt samengewerkt met hulpverleningsinstanties.

Mijn dierbaren zien mij als een gedreven persoonlijkheid met veel passie voor mijn werk. Organiseren, plannen en structuur aanbrengen evenals een uitstekende helikopterview zijn sterke organisatorische eigenschappen. Ik streef in mijn aanpak naar duidelijkheid en ben van mening dat een open houding met juiste omgangsvormen en communicatie maken, dat ik goed in teamverband kan werken en in staat ben om relaties te op te bouwen en te onderhouden met opdrachtgevers en klanten. Keywords daarbij zijn “respect”, “vertrouwen” en “afspraak is afspraak”. “Nee” zeggen, is in mijn optiek ook toegestaan. Ik geloof erin dat veel goede zaken door het juiste moment worden bepaald.

Verder ben ik doortastendheid beschik over sterk communicatieve eigenschappen waarbij ik hoofd van bijzaken kan onderscheiden en daadkrachtigheid. In een samenwerkingsverband streef ik naar een win-winsituatie waardoor transitie kan plaatsvinden en daden kunnen worden omgezet in resultaten.

Direct contact

Bel naar:
010 – 714 24 08

Of stuur een e-mail naar:
info@bureauabc.nl

UWV
Ecabo
BlikopWerk