Home/Referenties/Anoniem

Anoniem

Zonder werk, naar werk, een ABC-tje.
Ik zat al even zonder werk en had inmiddels enkele minder succesvolle bemiddelings- trajecten gehad bij verschillende bureaus, toen ik een advertentie zag die via Bureau ABC liep. Dit bureau, dat wordt gerund door Arzu en Sevda (twee zussen) samen met enkele andere medewerkers, is een bemiddelingsbureau om mensen weer aan “passend” werk te helpen. Het bleek niet zomaar een bureau, maar één waarbij je merkt dat ze met daadkracht en hart voor de zaak aan de slag zijn voor je. Het telefonisch contact was snel gelegd (goed bereikbaar) en een afspraak met Arzu     zo geregeld. Er bleken mogelijkheden te zijn, maar dan moest er door mij wel eerst een opleidingstraject gevolgd worden. Arzu regelde zakelijk alle formulieren en formaliteiten met o.a UWV en was altijd bereikbaar voor vragen, zodat ik als klant me volledig kon richten op de opleiding. De instanties werkten bepaald niet vlekkeloos mee, maar Arzu is een vasthoudend type en dus kwam uiteindelijk alles goed. Dat was alvast een goed begin.
Na de opleiding te hebben voltooid en de benodigde papieren te hebben behaald, volgde het tweede traject. Het vinden van werk bij een organisatie. Bij dit deel komt Sevda in beeld. Met haar heeft de klant wat meer een persoonlijke band. Zij houdt zich bezig met de contacten tussen werkgevers en klant en probeert de belangen van beiden samen te brengen. Lijken er mogelijkheden dan wordt een eerste gesprek geregeld. Voor mij bleken er bij de eerste werkgever uiteindelijk toch geen passende mogelijkheden te zijn. Sevda heeft daarna naar andere mogelijkheden gezocht en gevonden. Dit klikte wel goed en dat heeft geleid tot succes: een passende baan op contractbasis. Waarvoor Dank.
Kortom de naam ABC is meer dan passend, want op de wijze zoals dit bemiddelings-bureau de taken heeft verdeeld en het vele werk verzet, lijkt het een ABC-tje om klanten aan werk te helpen!
Een heel tevreden klant.

Laatste nieuwsberichten