Home/Referenties/Adri ’t Hooft

Adri ’t Hooft

Tot 2004 was ik fotograaf bij een groot instituut in Leiden en was ik zelfstandige. Van de ene op de andere dag werd er besloten om de afdeling waar ik werkzaam was te sluiten. Daarna kwam ik in de WW terecht en ik solliciteerde veel, maar aan een baan komen lukte niet.

Ergens had ik het gevoel dat het door mijn leeftijd kwam, maar dat werd natuurlijk niet gezegd. Ik raakte in de bijstand en het werd allemaal nog minder. Ik werd door SoZaWe Voorschoten doorgestuurd naar Bureau ABC. Daar werd ik prettig en warm ontvangen, ik kreeg het gevoel om weer als mens te worden behandeld. De medewerkers van ABC hebben mij enthousiast gemaakt over de taxi-opleiding en ik was gemotiveerd en wilde absoluut niet terug naar de bijstand. Alles werd voor me geregeld, natuurlijk moest ik het allemaal zelf doen, maar zij maakten mij in alles wegwijs.Van het aanvragen van een VOG tot het bemiddelen bij een baan.

Mijn eerste taxibaan paste niet helemaal bij mij. Ik heb toen Bureau ABC gebeld en zij hebben snel een andere baan voor mij gevonden. Daar werk ik nu bijna een jaar maar ik heb onlangs Bureau ABC weer gebeld. Of ze me willen helpen met een andere baan. Doordat ze altijd oprechte interesse in me hebben getoond en me de aandacht hebben gegeven die ik nodig had voel ik gelijkwaardigheid. Ik schroom dan zeker niet om ze op te bellen als ik hulp nodig heb, ook al is het de derde keer.

Laatste nieuwsberichten