Home/Uwv en gemeenten

Uwv en gemeenten

Uwv

Sinds de oprichting van Bureau ABC In 2008, heeft Bureau ABC opdrachten gekregen van het UWV om re-integratietrajecten uit te voeren. Uit de evaluaties die Bureau ABC heeft gevoerd met UWV-consulenten blijkt dat het UWV tevreden is over de aanpak en de resultaten van Bureau ABC. Door werkzoekenden persoonlijk te begeleiden en het beste uit ze te halen, maakt Bureau ABC gemaakte beloftes waar. In opdracht van Bureau ABC heeft “Blik op Werk” in 2010 een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder haar cliënten en opdrachtgevers. Bureau ABC kreeg respectievelijk een 9 en een 8 voor haar dienstverlening en resultaten. Lees hier het onderzoeksrapport van Bureau ABC.

Eind 2012 heeft Bureau ABC het keurmerk “Blik op werk” aangevraagd. Tevens is Bureau ABC een erkend leer/werkbedrijf en draagt het Ecabo-predikaat. Door studeerde jongeren te begeleiden wil Bureau ABC niet alleen een bijdrage leveren aan de kwaliteit van toekomstige HRM-functionarissen, maar ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

Sinds 2008 voert Bureau ABC diverse re-integratietrajecten uit in opdrachten van gemeenten. Vanaf 2012 staat Bureau ABC op het landelijke “Longlist” voor alle UWV’s. Niet alleen werkgevers en werknemers hebben baat als hun werknemers (weer) goed functioneren in het eigen bedrijf of elders. Naast outplacementtrajecten verzorgt Bureau ABC vanaf 2008 tot heden, in opdracht van het UWV-werkbedrijf, honderden re-integratieprojecten voor zieke en werkloze werknemers. Daarnaast begeleidt Bureau ABC mensen terug naar werk met een WAO/WIA achtergrond. Ook bedrijven en instellingen maken – evenals het UWV en gemeenten – gebruik van de re-integratiemogelijkheden van Bureau ABC. Meer informatie over de producten, diensten en of werkwijze van Bureau ABC vindt u op deze website. Heeft u vragen na het lezen van de site en/of dienstverlening? Dan kunt u Bureau ABC bellen of mailen voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Gemeenten

Bureau ABC heeft veel ervaring met verschillende (doel)groepen. Zo heeft Bureau ABC langdurig werkzoekenden, mensen met taalachterstanden, ongemotiveerde doelgroepen en mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt enz. begeleidt e/o opgeleid en succesvol laten uitstromen. Door jarenlange ervaring met deze doelgroepen weet Bureau ABC wat wel en niet werkt. De praktijk is de beste leermeester, door goed te luisteren naar cliënten, de leefsituatie te analyseren en eventuele belemmeringen op te pakken, kan Bureau ABC snel en doeltreffend het re-integratietraject inzetten.

Bureau ABC heeft de afgelopen jaren ruim honderd werklozen omgeschoold en opgeleid tot taxi-, bus-,  e/o vrachtwagenchauffeurs. Vanaf 2009 heeft Bureau ABC met succes RIO’s uitgevoerd voor de gemeente Rotterdam. Er zijn in 2012 afspraken gemaakt met de gemeente Leidschendam Voorburg voor re-integratietrajecten. In de loop der jaren heeft Bureau ABC haar werkgebied vergroot tot heel Zuid Holland. Zo zijn er voor kleine gemeentes zoals Barendrecht, Ridderkerk en Delft diverse re-integratieopdrachten uitgevoerd. Daarnaast is Bureau ABC in andere provincies actief geweest met re-integratie, zoals Noord-Holland (Amsterdam) en Gelderland (Arnhem).

 


Meer informatie over de producten, diensten en of werkwijze van Bureau ABC vindt u op deze website. Heeft u vragen na het lezen van de site en/of dienstverlening? Dan kunt u contact opnemen met Bureau ABC voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Neem contact met mij op

Direct contact

Bel naar:
010 – 714 24 08

Of stuur een e-mail naar:
info@bureauabc.nl

UWV
Ecabo
BlikopWerk