Naar werk

Onder de re-integratiedienst ‘Naar werk’ vallen re-integratieactiviteiten die nodig zijn om een klant werk te laten hervatten. De coach van Bureau ABC ondersteunt klant bij het opstellen van een helder cv, het maken van een onderscheidende brief en het zoeken van geschikte vacatures. De ene klant heeft behoefte aan oriëntatie op de arbeidsmarkt (wat kan ik, wat wil ik en wat voor vacatures zijn er?) terwijl de andere klant een heel duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden. De focus kan aanvankelijk op oriëntatie liggen, maar ook is er ruimte om direct te beginnen met de bemiddelingsfase. Tijdens de oriëntatiefase kunnen verschillende testen (zoals een loopbaantest) worden afgenomen om een match te maken tussen kwaliteiten en functies. Uit ervaring kunnen wij stellen dat met behulp van sollicitatiegesprekken rollenspellen spanningen en onzekerheden overwonnen kunnen worden; dit allemaal ter voorbereiding op het echte werk.

Wanneer jij het traject naar werk hebt gevolgd ben je klaargestoomd om de arbeidsmarkt op te gaan. Met behulp van ons netwerk en jouw vaardigheden kijken we samen naar passende werkgevers. Hoe profileer jij jezelf en weet jij hoe je moet solliciteren? Hoe presenteer je jezelf online? En hoe voer je een gesprek? Wij stimuleren een actieve en positieve instelling!

 

Inschrijfformulier Naar werk

Wilt u meer informatie ontvangen over het traject ‘Naar werk’? Schrijf u direct in via onderstaand inschrijfformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
  • Selecteer hierboven welke opleiding u wilt volgen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Neem contact met mij op

Direct contact

Bel naar:
010 – 714 24 08

Of stuur een e-mail naar:
info@bureauabc.nl

UWV
Ecabo
BlikopWerk